Beypazarı Ticaret Odası olarak Edenred ile yapılan işbirliği ile üyelerimizin yemek ve yakıt giderlerini azaltmak için anlaşma imzalanmıştır.

Beypazarı Ticaret Odası olarak, Edenred ile yapılan işbirliği ile üyelerimizin yemek ve yakıt giderlerini azaltmak için anlaşma imzalanmıştır.
Beypazarı Ticaret Odası olarak; üyelerimiz için mesleki konularda yaptığımız çalışmalarla birlikte, üye işletmelerimize özel mevcut giderlerini azaltacak anlaşmalara da imza atıyoruz.
“Edenred ile yaptığımız proje ortaklığı ile üyelerimizin Ticket Restaurant Yemek Kartı ile çalışanlarının yemek giderlerinde %100 e yaklaşan vergi avantajından yararlanacaklardır. Üyelerimiz bu sistem sayesinde çalışan başına yılda 6000 TL’ye yakın tasarruf edecekler. Ayrıca tek fatura sayesinde operasyonel kolaylık ile zamandan da tasarruf sağlayabilecekler.
Diğer yandan; Edenred’in Akaryakıt Çözümü Ticket Car ile, üyelerimiz için önemli bir gider kalemi olan akaryakıt maliyetlerini de düşürecek olan anlaşma ile Petrol Ofisi ve Total Türkiye geneli istasyonlarında araç sayısı farketmeksizin geçerli olan yüksek oranlarda indirim uygulanacaktır.
Üyelerimize özel indirimlerden yararlanabilmek için https://ticket.yakitkarti.com/beypazari-ticaret-odasi/ web adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Bilgi almak için:

DİLEK KOÇ