Hayırlı Kandiller Dileriz

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Beypazarı Ticaret Odası Başkanlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bereketin ve manevi huzurun coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç gecesidir. Sevgili Peygamberimizin yaşadığı büyük buluşma, Allah’ın sonsuzluğuna, büyüklüğüne ve birliğine yapılan en görkemli şahitliktir. Bu gece, günahların bağışlanacağı ve sonunda cennete gireleceğinin müjdelendiği gecedir. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, huzur, barış, mutluluk ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan salgın krizinden kurtulmamıza vesile olmasını diliyoruz.”