BTO BAŞKANI GÖÇMEN'DEN ÜRÜN FİYATLARININ SPEKÜLATİF ARTTIRILMASI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

BTO BAŞKANI GÖÇMEN, ÜRÜN FİYATLARINA SPEKÜLATİF ZAM UYGULAYARAK FIRSATÇILIK YAPMAK İSTEYENLER OLABİLECEĞİNİ BELİRTTİ. Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen, Korona virüs salgının artık küresel bir salgın haline dönüştüğünü, ülkemizdeki durum gözönüne alındığında şu anki koşullarda gıda ya da diğer ihtiyaç maddelerinin temininde herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağının beklendiğini belirtirken; “Beypazarı Ticaret Odası olarak; Ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan üye firmalara karşı Odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi birkez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Şüphem yoktur ki bu krizi de ülke olarak büyük bir titizlik ve elbirliği ile en az zararla atlatacağız.”dedi.