25.Uluslararası Beypazarı Festivali etkinlikleri devam ediyor

25. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Tarih, Kültür ve Turizm Festivali ikinci gününde de etkinlerle dolu dolu devam ediyor. Hanlar Önü Meydanı’nda düzenlenen festivalin açılışına Beypazarı Kaymakamı Temel Ayca, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, TBMM Eski Başkanı Cemil ÇİÇEK, Ankara Milletvekili Hacı TURAN, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen, BTO Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, BTO Başkan Yardımcısı Nail Yolcuoğlu, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkü KARAKAŞ ve Nuh Acar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Şereflikoçhisar TicaretOdası Başkanı Levent Koçak diğer protokol mensupları ve Gazeteci Yavuz Donat’ta katıldı. Festival açılışında TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Beypazarı Kaymakamı Temel Ayca ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın açılış konuşmaları sonrası etkinliklerle devam etti. Uluslararası festivalin üçüncü günü etkinlik ve konserlerle misafirlerini ağırlamaya devam edecek.