BTO Haberler

BTO ve İlçe Meslek Odalarından "Yerel İşletmene Sahip Çık'' Kampanyası

 
Beypazarı Ticaret Odası (BTO) öncülüğünde ve İlçe Meslek Odaları katılımıyla, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinden etkilenen esnaflara destek olmak amacıyla, "Yerel İşletmene Sahip Çık" kampanyası başlatıldı.
Tüm İlçe Meslek Odaları adına basın açıklaması yapan Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen; Kampanyanın yerel esnafa destek olunması amacıyla başlatıldığını belirtti. Ticarette zorunlu sıkıntılar yaşansa da, İlçemizdeki ekonomik döngünün devamı için biz birbirimizden haberdar olmak zorundayız. Bu sıkıntılı sürecin daha rahat atlatılması için, başta Odalarımız aracılığı ile verilen destekler olmak üzere, diğer devlet destekleri de devam etmektedir. Ancak bunlarla birlikte malesef tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemi sürecinin olumsuz etkilerinin hala devam ettiğini görmekteyiz.
Yasaklar, evde kalmalar ve bazı işletmelerin işlerinin sınırlanması gibi gerekli tedbirler uygulanmaya başlandığını aktaran Başkan Göçmen, "Biz de bu süreçte bir nebzede olsa birbirimize sahip çıkalım istedik. Tüm ilçe halkımızı davet ettiğimiz “Yerel İşletmene Sahip Çık” kampanyasını başlatmaya karar verdik.
Yerel esnaf ve tüccarlarımıza destek olmak için herkesin ihtiyaçları doğrultusunda, gücünün yettiğince alışveriş ile bu kampanyaya destek olacağına inancımız tamdır.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 

İletişim Bilgileri

Hacıkara Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı Gazi Gündüzalp İş Merkesi Kat:1 No:61 06730 Beypazarı / ANKARA

  • dummy0312 762 89 89

  • dummy0312 762 89 88

  • dummy beypazarito@tobb.org.tr

Mail Bülteni

Haber ve duyurularımız ile ilgili e-posta aboneliği için;

Mobil Arama