BTO YÖNETİMİNDEN KURUMSAL STRATEJİK ORTAKLARIMIZA ZİYARET...

Beypazarı Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Soytürk ve Şevki Gürcan, Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul’un katıldığı heyet ilçemize yeni atanan kurum amirlerini ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Tarım Müdürü Esin Korkmaz ve İlçe SGK Müdürü Yusuf Keçe’nin ziyaret edildiği programda, ilçemizin ve iş çevrelerinin sorunlarının çözümleri ve ekonomik gelişiminde kurumlar arası işbirliğinin sağlanması için olası ortak projeler hakkında görüşüldü.
Oda faaliyetlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi verilen ziyaretler, kurum amirlerine yeni görevlerinde başarı dilekleri ile son buldu.