Beypazarı MEM den Başkan Göçmen'e Ziyaret

Beypazarı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Göçmen’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Merkez Müdürü Mesud DOĞAN,  çırak öğrenci kayıtları ve çalışanların belgelendirmesi konusunda bilgi verdi.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu işbirliğinde ve Avrupa Birliğinin finanse ettiği İMEP projesinin, ustalık belgesi olanların Mesleki Eğitim Merkezinden Meslek Lisesi Diploması da alabilmelerini sağlayan, işyerlerinde çalışan çırakların, yaş şartı olmaksızın kayıtların yıl boyunca devam ettiği, çıraklık ve mesleki eğitim yoluyla tüm genç ve yetişkinlere (Suriyeli çalışanlar da dahil) beceri kazandırarak kayıtlı istihdama erişimlerine destek sağlayan bir proje olduğu belirtildi.