BTO da e-Randevu Dönemi Başladı...

Beypazarı Ticaret Odası (BTO) hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. BTO üyeleri artık yeni kuruluş ve tescil gibi işlemlerini online randevu alarak yapabiliyor.

Yalın hizmet anlayışını benimseyen BTO, üyelerinin işlemlerini daha kısa sürede yapabilmesi için online randevu sistemine geçti. BTO üyeleri, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen çok sayıda tescil işlemi hizmetini gerekli evrakların hazır olması halinde, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen randevu saatinde tamamlayabilecekler.

Tüm Hemşehrilerimize Geçmiş Olsun
Özel Eğitim Kurumlarını Ziyaret Ettik
19 MAYIS ATATÜRK
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN
ÜYELERİMİZ İLE İFTAR DAVETİMİZDE BULUŞTUK
İlçe Emniyet Müdürümüz Başkanımızı Ziyaret Etti
Anneler Gününüz Kutlu Olsun
Milletimizin Başı Sağolsun
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı(IPARD II Dönemi)
BEYPAZARI TİCARET ODASI İLÇEMİZDE ATB ŞUBESİ KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI.
Tüm Hemşehrilerimize Geçmiş Olsun

Özel Eğitim Kurumlarını Ziyaret Ettik